loading

Binalarda Kuş Kontrol Ürünleri Kullanımı

31-03-2020 02:02    1429

Çeşitli Sorunlu Kuşlar için Kuş Kontrol Ürünleri Nelerdir ? Kuş kontrol ürünleri kuşları evlere, işyerlerine veya teknelere uygulanabilmektedir. Etkili Kuş kontrol ürünleri, güvercinler, kırlangıçlar, çeneler, serçeler veya ağaçkakanlar, konutları tahrip eden hedef rahatsız edici kuşlar olduğunda gereklidir. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok etkili kuş kontrol ürünleri vardır. Çoğu hazır, kuşlar ve diğerleri için güvenli ve kurulumu kolaydır.


Evde Kullanım için Kuş Kontrolü

Evde, kuş pislikleri verandada, çatılarda, pencere çıkıntılarında birkaç yer olacak. Izgaraya çıktığınızda onları barbekünün üstünde bulabilirsiniz. Yağmur oluklarının iç içe geçmiş enkaz nedeniyle tıkanması daha zararlıdır. Çatıdaki havalandırma delikleri yuvalama döküntüsü ile de tıkanabilir. Hemen etkili olacak satın alınabilecek, kurulabilecek veya kurulabilecek birçok ürün var. Görsel bir kuş caydırıcı, kullanmaya başlamak için iyi bir caydırıcıdır. Plastik kuşkonmaz bariyer ürünü haşere kuşlarını korkutmak için harika bir ilk adımdır. Bu ürünler caydırıcı, kuşların sevmediği dikenlere sahip özel polikarbon'dan imal edilen etkili kuş kaçırıcı üründür.

Çatılardaki kuş kontrol ürünleri, kuşların çatıda tünemesini önlemenin başka bir yoludur. Plastik kuşkonmaz bariyer, karaya çıkmalarını rahatsız eder ve tüneklenme ve yuvalama için daha elverişli bir alan bulmak için uçarlar.

İşletmeler için Kuş Kontrolü

Kuş dikenleri hükümet binalarında sıklıkla kullanılır. Aslında, paslanmaz çelik güvercin kovucu ürünler mimarlar, müteahhitler ve devlet kurumları tarafından belirtilen bir numaralı güvercinkaçırıcı ürünler olarak belirlenmiştir.. Plastik kuşkovar, farklı boyutlardaki çıkıntıları barındırmak için farklı genişliklerde gelir. Kolayca yapıştırılır, vidalanır veya bağlanırlar.

Plastik kuşkonmaz dikenleri de sıklıkla kullanılır. Ayrıca kolayca ve hızlı bir şekilde uygulanabilirler. Fark, plastik kuş sivri uçlarının farklı renklerde olmasıdır. Paslanmaz çelik kuş sivri uçları doğru monte edildiğinde neredeyse görünmez olsa da, plastik kuş kovucu ürünler, geldikleri renk dizisi nedeniyle daha da fazladır. Renkler arasında beyaz, şeffaf, siyah bulunur. Plastik kuşkonmaz bariyer iletken değildir. Bu, elektrik veya iletişim ve iletimi engellemeyecekleri anlamına gelir.

Tekneler için Kuş Kontrolü

İster bir tekne sahibi olun, ister bir tekne işletmesini işletiyor veya yönetiyor olsanız da, yat limanlarında, yük limanlarında günlük olarak karşılaştığınız maliyetli sorunun farkındasınız; haşere kuşları. Etkili kuş kontrol ürünlerinin kullanılması martı, balıkçıl ve karabatakların dışkılarının yelkenleri, donanımları, yelken örtülerini, radar kulelerini ve direk dişlilerini biriktirmesini ve harap etmesini önleyecektir. Dışkılar boyayı da mahvedecektir; korkuluklar ve teknedeki diğer alanlar da plastik kuşkonmaz bariyer kullanımını öneriyoruz.

Plastikkuskonmaz.com ailesi olarak fiziksel kuş caydırıcıları bu alanlar için mükemmel bir üründür. Sorun yaşanan bir bölgeden kuşları korkutmak ve kaçırmak için yapılırlar. Bu üründe 2D model'de 28 adet 3D model'de 42 adet diken bulunur. Bu daha sonra görsel bir oyalama bölgesi yaratır ve kuşlar bölgeye yaklaşmak istemez. Çeşitli montaj seçenekleri vardır. Kuş kovucu üzerindeki kilitleme mekanizması %100 etkilidir.

Ne tür bir ürün kullanacağınızı ve nerede kullanacağınızı belirlemede yalnız değilsiniz. Plastikkuskonmaz.com, sizi kuş kontrolü konusunda eğitmenize yardımcı olacak mükemmel bir ortaktır. Kuş kontrolünün her alanında derinlemesine destek ve hatta eğitim sunarlar. www.plastikkuskonmaz.com sitesinin amacı, yolunuza çıkan ve yaşam alanlarınızda ki kuş sorunlarını üstlenmede kendinize güvenen ve bilgili ve destekli hissetmenize yardımcı olmaktır.
 


Etiketler: