loading

Kuşları Kaçırmak İçin Ne Yapmalıyız ?

05-01-2021 16:35    1686

Kuşları kaçırmak için ne yapmalıyız ? sorusunun ilk cevabı hangi alanlarda kuş sorunu yaşadığınız olmalıdır ? Ürünlerimiz birçok alanda etkildir. Yaşanan kuş problemi örneğin balkonda ise, plastik kuşkonmaz bariyer ürünü ile önlem alıp balkondan kuşları nasıl kaçırırım sorununa kesin çözüm bulabilirsiniz. Kuşlar dışkıları ve döküntüleri ile birçok salgın hastalığı yaşam alanlarımıza taşıyarak sağlımızı riske etmektedir.

Önceliğimiz her zaman canlılara bir zarar vermeden onları yaşam alanlarımızdan uzaklaştırıp doğal yaşam alanlarına dönmelerine destek vermektir.

Kuşlar dışkılarının asidik yapıda olması sebebi ile binaya, betonarmelere, tabelalara, çatılara, camlara, pencerelere, ahşaplara kalıcı hasarlar vermektedir. Bu durumdan kurtulmak için üretimini yaptığımız plastik kuşkovar diken ile etkili bir çözüm üretebilirsiniz. Ürünümüz %100 polikarbondan imal edilmekte olup kuşlara ve uygulayan kişiye zarar vermemektedir. TSE belgeleri ve CE sertifikası bulunmaktadır.

50 CM uzunluğunda olup 15 CM genişliğindedir. Diken yüksekliği ise 11.5 CM olarak ölçülendirilmektedir. Üretimimizde 10 çeşit ürün bulunmaktadır. Bina, daire, balkon vb alanlarda kuş kovucu ürün olarak 2 model önermekteyiz.

Binalarda Kuş Kovucu Ürün Çeşitleri Nelerdir ?

  • 2D Model Plastik Kuşkonmaz Bariyer : 50 CM'de 28 Diken Bulunmaktadır.
  • 3D Model Plastik Kuşkonmaz Bariyer : 50 CM'de 42 Diken Bulunmaktadır.

Sizler de evinizde,bahçenizde,depolarınızda,çatı bölgesinde, pencere önlerinde kuş problemi yaşıyor ve kuşları kaçırmak için ne yapmalıyım size cevap arıyorsanız. İletişim kısmından bizlere ulaşabilir en etkili çözümü sizlere sunabiliriz. 

İhtiyacınıza Uygun Kuş Kontrolleri İçin Uzman Yardımı

Hangi ürünün sizin durumunuza en uygun olacağından emin değilseniz, Plastik Kuşkonmaz Kuş Kontrol Sistemleri alanında 8 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Ürün seçimi, kurulumu ve temizliğinde size yardımcı olabiliriz. Katalog, fiyatlandırma veya ürün örnekleri için bizi 0 (553) 859-59-59 numaralı telefondan arayın ya da plastikkuskonmaz @ gmail.com adresinden bize e-posta gönderin. 


Etiketler: